• کد خبر : 11422
  • 1403/9/21

عملیات اجرایی پروژه پیشخوان آرامگاه عطار به زودی آغاز می شود

در دیدار شهردار نیشابور با رئیس جدید میراث فرهنگی عنوان شد:
💠  عملیات اجرایی پروژه  پیشخوان آرامگاه عطار به زودی آغاز می شود

ظهر امروز مهندس میرفانی شهردار نیشابور با دکتر گیاهی رئیس جدید اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دیدار و انتصاب وی را تبریک گفت.
شهردار نیشابور در این دیدار با تاکید بر توسعه گردشگری و حفظ میراث فرهنگی شهرستان گفت: شهرداری نیشابور در سه سال گذشته با نگاه ویژه بر توسعه گردشگری و حفظ میراث فرهنگی، آرامگاه مشاهیر نیشابور را احداث کرد .

مهندس میرفانی در ادامه آمادگی شهرداری را جهت احداث پیشخوان عطار به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی و گردشگری سالیان اخیر اعلام کرد.

وی افزود: در دی ماه سال جاری اسناد مناقصه این پروژه بزرگ گردشگری بر روی سایت شهرداری قرار خواهد گرفت .

 رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از نگاه ویژه شهردار در حوزه میراث فرهنگی بر تعامل بیشتر دو دستگاه تاکید و خاطر نشان کرد: خواسته میراث و شهرداری در این برهه یکی است و تنها در سایه تعامل سازنده هست که می شود به این اهداف دست یافت.

دکتر گیاهی از شهردار نیشابور درخواست همکاری در خصوص مرمت آرامگاه یغما را نمود که مورد تایید مهندس میرفانی قرارگرفت.

▫️روابط عمومی شهرداری نیشابور
📍ارتباط با ما:
🌐 app.neyshabur.ir
📲 @ney2020
☎️ ۴۲۲۱۷۴۷۱

🆔 @neyshabur2020

نویسنده : روابط عمومی شهرداری نیشابور

پیوستها :

دیدگاه

0 دیدگاه